🍒🍒لحمة مشوية فى الفرن 🍒🍒🍴🍴
يممممي اشهى لحمة مشوية بالطريقة ووصفة ممضمونة ومجربة
مع مع تحيات فريق تبيان آغا
لمزيد من الشروحات المميزة تابع صفحتنا ع الفيس بوك
تبيان آغا...
تابعي الوصفة سيدتي
طعمها راااااائع وتغيير عن المتعارف عليه
خصوصا لو حتتعمل بلحمة ضانى
الناس اللى مبتحبش ريحة الضانى حتاكل منها لانها بتضيع ريحتها
🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠
المقادير
🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠
لحمة ضانى ويفضل لو كتف بتبقى تحفة
او لحمة عادية وتكون قطعة على بعضها
خل بلسمى
🥔بطاطس كبيرة تقطعيها اربع قطع
🥕جزر يقطع ٤ قطع
بصل كبير تقطعيه ارباع
بهاراتك بقى حتكون
ملح ، فلفل اسود ، حبهان ، ورق لاورا، توم بودر ، بصل بودر ، كبيبة صينى ، قرفة مش كتير ، بهار لحمة ، رشة جنزبيل
🍜🍜🍜الطريقة 🍜🍜
حتخلطى البهارات كلها مع بعض فى طبق
تجيبى قطعة اللحم وتدعكيها بالبهارات واعملى فيها فتحات بالسكين ودخلى البهارات فيها
وبعد كده تحطيها فى الصينية وترصى حواليها الخضار المتقطع كبير
وتصبى عليها الخل البلسمى
لو كمية اكتر من ٢ كيلو تقريبا تاخد ٥٠٠ مللى خل بلسمى
وتصبى ميه كمان بحيث ان اللحم يتغطى بخليط الخل والماء
تحطى الصينية فى الفرن واول ما تغلى وريحتها تطلع
تغطيها بالفويل وتسيبيها فى الفرن مع نفسها لمدة ساعة ونص وابقى بصى عليها احسن تنشف منك
لحد ما تلاقى اللحم بيتفصص من بعضه
ارفعى الفويل
وسيبيى وشها يتحمر
وبالف هنا وشفا
مع تحيات فريق تبيان آغا
لمزيد من الشروحات المميزة تابع صفحتنا ع الفيس بوك
تبيان آغا...
يممممي اشهى لحمة مشوية بالطريقة ووصفة ممضمونة ومجربة
مع مع تحيات فريق تبيان آغا
لمزيد من الشروحات المميزة تابع صفحتنا ع الفيس بوك
تبيان آغا...
تابعي الوصفة سيدتي
طعمها راااااائع وتغيير عن المتعارف عليه
خصوصا لو حتتعمل بلحمة ضانى
الناس اللى مبتحبش ريحة الضانى حتاكل منها لانها بتضيع ريحتها
🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠
المقادير
🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠🍠
لحمة ضانى ويفضل لو كتف بتبقى تحفة
او لحمة عادية وتكون قطعة على بعضها
خل بلسمى
🥔بطاطس كبيرة تقطعيها اربع قطع
🥕جزر يقطع ٤ قطع
بصل كبير تقطعيه ارباع
بهاراتك بقى حتكون
ملح ، فلفل اسود ، حبهان ، ورق لاورا، توم بودر ، بصل بودر ، كبيبة صينى ، قرفة مش كتير ، بهار لحمة ، رشة جنزبيل
🍜🍜🍜الطريقة 🍜🍜
حتخلطى البهارات كلها مع بعض فى طبق
تجيبى قطعة اللحم وتدعكيها بالبهارات واعملى فيها فتحات بالسكين ودخلى البهارات فيها
وبعد كده تحطيها فى الصينية وترصى حواليها الخضار المتقطع كبير
وتصبى عليها الخل البلسمى
لو كمية اكتر من ٢ كيلو تقريبا تاخد ٥٠٠ مللى خل بلسمى
وتصبى ميه كمان بحيث ان اللحم يتغطى بخليط الخل والماء
تحطى الصينية فى الفرن واول ما تغلى وريحتها تطلع
تغطيها بالفويل وتسيبيها فى الفرن مع نفسها لمدة ساعة ونص وابقى بصى عليها احسن تنشف منك
لحد ما تلاقى اللحم بيتفصص من بعضه
ارفعى الفويل
وسيبيى وشها يتحمر
وبالف هنا وشفا
مع تحيات فريق تبيان آغا
لمزيد من الشروحات المميزة تابع صفحتنا ع الفيس بوك
تبيان آغا...

